Tule kehittämään vesiosaamista

Etsimme ajattelevia vesiasiantuntijoita

Tarjoamme työtä vedenkäsittelyn näköalapaikalta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ratkaisemaan käytännön ongelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tule kehittämään suomalaista vesiosaamista

Rakennamme toimenkuvat yksilöllisesti jokaisen työntekijän omien toiveiden ja vahvuuksien ympärille. Emme katso työn tekemisen aikaa tai paikkaa. Meillä voit tehdä etätyötä, työskennellä asiakkaan tiloissa tai Mäntsälässä toimistollamme, laboratoriossamme ja koehallillamme. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eteen teemme päivittäin töitä.

Lähetä avoin hakemus

Kiinnostaako työ vedenkäsittelyn ja mikrobiologian parissa? Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Minkälaisen ongelman haluaisit ratkaista? Mihin kysymykseen haluaisit perehtyä? Etsimme jatkuvasti joukkoomme ongelmanratkaisusta kiinnostuneita vedenkäsittelyn ammattilaisia tai alalle aikovia.
Lähetä hakemus

Tule tekemään lopputyö tai diplomityö

Haluaisitko tehdä lopputyön vedenkäsittelystä? Kerro meille opinnoistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Olemme ohjanneet useita vedenkäsittelyn opinnäytetöitä, joiden tekijät ovat jääneet meille asiantuntijoiksi.
Lähetä hakemus

Etsimme tutkimushankkeeseemme opinnäytetyöntekijää

Etsimme tutkimushankkeeseemme opinnäytetyöntekijää

Teollisuuden Vesi Oy on vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin, haluun etsiä kestäviä vedenkäsittelyratkaisuja sekä kykyyn uudistua ja oppia. Yksi menestyksemme kulmakivi on tutkimus, joka painottuu uusien vedenkäsittely- ja mittausmenetelmien kehittämiseen, pilotointiin ja soveltamiseen. 20 hengen asiantuntijatiimimme tekee töitä laajasti eri liiketoiminta-alueilla Suomessa ja osin myös kansainvälisesti. Nyt etsimme joukkoomme

OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ

aiheenaan in-situ-qPCR-laitteen käyttöönotto sekä käyttömahdollisuudet ja taloudellisuus erilaisten prosessien seurannassa.

Toivomme opinnäytetyöntekijältämme kiinnostusta kehittyä vedenkäsittelyn ammattilaiseksi, kykyä luoda suhteita ja kärsivällisyyttä toimia pitkäjänteisesti. Olet utelias, mutta jaksat myös keskittyä. Näet haasteet ja työskentelet löytääksesi ratkaisut. Osaat kyseenalaistaa käytäntöjä. Kehityt ja kehität.

Kokemus teollisesta tuotantoympäristöstä ja laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi.  

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksistasi ja toiveistasi lopputyön sekä mahdollisen ensimmäisen työpaikan suhteen. Mikä motivoi sinua? Mitä odotat työpaikaltasi? Millaisia vahvuuksia sinulla on? Mitä osaat ja mitä haluat osata?

Lähetä hakemus sähköpostitse Anu Kettuselle (etunimi.sukunimi(a)teollisuudenvesi.fi) 28.2.2021 mennessä. Annamme lisätietoja myös puhelimitse, Anu Kettunen/040-511 2144 ja Nuutti Lehtikuja/050-3219131.

Tervetuloa töihin,

Teollisuuden Vesi Oy