Tule kehittämään vesiosaamista

Etsimme ajattelevia vesiasiantuntijoita

Tarjoamme työtä vedenkäsittelyn näköalapaikalta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ratkaisemaan käytännön ongelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tule kehittämään suomalaista vesiosaamista

Rakennamme toimenkuvat yksilöllisesti jokaisen työntekijän omien toiveiden ja vahvuuksien ympärille. Emme katso työn tekemisen aikaa tai paikkaa. Meillä voit tehdä etätyötä, työskennellä asiakkaan tiloissa tai Mäntsälässä toimistollamme, laboratoriossamme ja koehallillamme. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eteen teemme päivittäin töitä.

Lähetä avoin hakemus

Kiinnostaako työ vedenkäsittelyn ja mikrobiologian parissa? Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Minkälaisen ongelman haluaisit ratkaista? Mihin kysymykseen haluaisit perehtyä? Etsimme jatkuvasti joukkoomme ongelmanratkaisusta kiinnostuneita vedenkäsittelyn ammattilaisia tai alalle aikovia.
Lähetä hakemus

Tule tekemään lopputyö tai diplomityö

Haluaisitko tehdä lopputyön vedenkäsittelystä? Kerro meille opinnoistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Olemme ohjanneet useita vedenkäsittelyn opinnäytetöitä, joiden tekijät ovat jääneet meille asiantuntijoiksi.
Lähetä hakemus

Lähetä avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus

Kesätyöt 2020

Tänä kesänä kesätöissä paahtaa ammattitöissä meillä kolme henkilöä. Yksi heistä on toisen vuoden kemian tekniikan opiskelija, yksi jo valmistunut DI Tampereelta ja yksi jo meillä kolmisen vuotta jo kesätöissä ollut automaatiota opiskeleva kemian tekniikan insinööri.

Hakemuksia siis varsinaisten kesätöiden osalta emme tällä hetkellä ota enää vastaan.

Ystävällisesti,

Maija Vidqvist

Yhteystiedot →