Tule kehittämään vesiosaamista

TeVe hakee kahta kesätyöntekijää

Etsimme kesäksi 2023 kahta kesätyöntekijää

Teollisuuden Vesi Oy on vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin, haluun etsiä kestäviä vedenkäsittelyratkaisuja sekä kykyyn uudistua ja oppia. Yksi menestyksemme kulmakivi on tutkimus, joka painottuu uusien vedenkäsittely- ja mittausmenetelmien kehittämiseen, pilotointiin ja soveltamiseen. 20 hengen asiantuntijatiimimme tekee töitä laajasti eri liiketoiminta-alueilla Suomessa ja osin myös kansainvälisesti. Nyt etsimme joukkoomme

KAHTA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

jotka halutessaan voivat tehdä kandityöt metallien onsite-mittauksesta ja kemiallisen hapenkulutuksen (COD) online-mittauksesta.

Teollisuuden Vedellä on kaikkien työntekijöidensä suhteen pitkäjänteinen ote. Niinpä toivomme myös kesätyöntekijöiltämme kiinnostusta ja kärsivällisyyttä kehittyä vedenkäsittelyn ammattilaiseksi. Olet utelias, mutta jaksat myös keskittyä. Näet haasteet ja työskentelet löytääksesi ratkaisut. Osaat kyseenalaistaa käytäntöjä. Kehityt ja kehität.

Kokemus teollisesta tuotantoympäristöstä ja laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi.  

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksistasi ja toiveistasi kesätyön suhteen. Mikä motivoi sinua? Mitä odotat työpaikaltasi? Millaisia vahvuuksia sinulla on? Mitä osaat ja mitä haluat osata?

Lähetä hakemus sähköpostitse Anu Kettuselle (etunimi.sukunimi(a)teollisuudenvesi.fi) viimeistään 31.5.2023. Paikat voidaan täyttää aiemminkin, mikäli sopivat hakijat löytyvät. Annamme lisätietoja myös puhelimitse, Anu Kettunen/040-511 2144 ja Nuutti Lehtikuja/050-3219131.

Tervetuloa töihin,

Teollisuuden Vesi Oy

Etsimme ajattelevia vesiasiantuntijoita

Tarjoamme työtä vedenkäsittelyn näköalapaikalta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ratkaisemaan käytännön ongelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tule kehittämään suomalaista vesiosaamista

Rakennamme toimenkuvat yksilöllisesti jokaisen työntekijän omien toiveiden ja vahvuuksien ympärille. Emme katso työn tekemisen aikaa tai paikkaa. Meillä voit tehdä etätyötä, työskennellä asiakkaan tiloissa tai Mäntsälässä toimistollamme, laboratoriossamme ja koehallillamme. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eteen teemme päivittäin töitä.

Lähetä avoin hakemus

Kiinnostaako työ vedenkäsittelyn ja mikrobiologian parissa? Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Minkälaisen ongelman haluaisit ratkaista? Mihin kysymykseen haluaisit perehtyä? Etsimme jatkuvasti joukkoomme ongelmanratkaisusta kiinnostuneita vedenkäsittelyn ammattilaisia tai alalle aikovia.
Lähetä hakemus

Tule tekemään lopputyö tai diplomityö

Haluaisitko tehdä lopputyön vedenkäsittelystä? Kerro meille opinnoistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Olemme ohjanneet useita vedenkäsittelyn opinnäytetöitä, joiden tekijät ovat jääneet meille asiantuntijoiksi.
Lähetä hakemus