Tarvitsetko apua jo tänään?

Laitosten yllättävät ongelmatilanteet

Tarvitsetko apua mieluiten jo tänään äkillisessä ongelmatilanteessa? Onko tuotantosi vaarassa, koska vedenkäsittely ei toimi? Aiheuttaako veden laatu ongelmia? Tarvitsetko nopeasti laitteen tai lisää henkilökuntaa? Soita meille numeroon +358 40 503 1258 klo 6–22 välisenä aikana, lähetä tekstiviesti mihin aikaan tahansa tai ota yhteyttä sähköpostitse: . Olemme kokeneita ongelmanratkaisijoita ja valmiina auttamaan välittömästi.

Vuokralaitteet

Vuokraamme tuotantokäyttöön käänteisosmoosilaitteita sekä ioninvaihtimia tuotoltaan 4–30 m³/h. Käänteisosmoosilaitteet soveltuvat nanosuodatukseen ja niillä voi valmistaa myös juomavettä. Laitteet ovat lähtövalmiudessa Mäntsälän hallillamme. Hoidamme laitteiden kuljetuksen, käyttöönoton ja opastuksen. Halutessasi hoidamme myös laitteiden käytön ja huollon koko vuokra-aikana.

Tutustu palveluihimme:
Vedenkäsittelylaitteet
Käyttö- ja huoltopalvelut

Case: Helen Oy vuokrasi siirrettävän vedenkäsittelylaitteiston

Vedenkäsittelijät

Ongelmatilanteissa asiantuntijamme tulevat laitoksellesi selvittämään tilannetta ja auttamaan. Teemme analyysejä, kalibroimme mittalaitteita, desinfioimme, vaihdamme hartseja, kalvoja ja suodatusmassoja ja tilaamme varaosia. Käynnin aikana koulutamme, kirjoitamme käyttöohjeita ja neuvomme automaation parantamisessa. Moni asia selviää myös puhelimitse, joten soita meille ongelmatilanteessa!

Tutustu palveluihimme:
Vedenkäsittelyn suunnittelu
Prosessimikrobiologia ja vesikemia
Pilotointi ja koejärjestelyt

Mikrobiologian ja vesikemian laboratoriot

Laboratoriomme auttavat sinua äkillisissä tilanteissa. Määritämme vuorokauden sisällä juomaveden haitalliset mikrobit ja selvitämme, kuinka laajasti verkosto on ongelmatilanteissa saastunut. Myös vesikemian prosessilaboratorio mittalaitteineen (spektrofotometriset mittaukset, johtokyky, pH, silikaatti, natrium, sameus, metallit ja liuennut happi) auttaa sinua nopeasti.

Tutustu palveluihimme:
Mikrobiologian ja vesikemian laboratorio