Vedenkäsittelysi on hyvissä käsissä

Palvelemme sinua kaikissa vedenkäsittelyasioissa

Tarvitsetko tukea veteen tai vedenkäsittelyyn liittyvässä asiassa? Meiltä saat suunnittelua, koulutusta, käyttö- ja huoltoapua sekä vedenkäsittelylaitteita. Kattavat palvelumme auttavat sinua, kun haluat tietää vesikemiasta tai mikrobiologiasta, kun esiintyy likaantumista tai korroosiota, kun laitteet eivät toimi suunnitellusti tai kun kiristyvät ympäristövelvoitteet eivät täyty. Autamme sinua mielellämme.

Pilotointi ja koejärjestelyt

Pilotointi ja koejärjestelyt →

Hyötyisitkö vedenkäsittelyn kokeista, joilla voisit varmistaa etukäteen prosessin toiminnan? Teemme pilot- ja laboratoriomittakaavan kokeita sekä suunnittelutöiden yhteydessä että erillisinä hankkeina.

Käyttö- ja huoltopalvelut

Käyttö- ja huoltopalvelut →

Eikö henkilöstösi tahdo ehtiä päätehtäviensä lisäksi huolehtia laitteiden käyttöönotoista ja huolloista? Vahvan osaamisemme turvin autamme sinua kaikissa vedenkäsittelyprosessisi käyttö- ja huoltotöissä.

Vedenkäsittelyn suunnittelu

Vedenkäsittelyn suunnittelu →

Tarvitsetko apua vedenkäsittelyn suunnittelussa? Autamme kaikissa suunnittelu- ja toteutusvaiheissa, oli kyseessä uuden, kokeellisen tai olemassa olevan vedenkäsittelyn kehittäminen.

Mittalaitteet

Mittalaitteet →

Tarvitsetko mittalaitetta pidemmäksi aikaa? Meillä on kattava valikoima näytteenotto- ja mittalaitteita prosessisi kemialliseen ja mikrobiologiseen seurantaan.

Prosessimikrobiologia ja vesikemia

Prosessimikrobiologia ja vesikemia →

Mietitkö onko prosessiongelmasi kemiallinen vai mikrobiologinen? Asiantuntijamme auttavat kaikissa prosessimikrobiologian ja vesikemian haasteissa.

Vedenkäsittelylaitteet

Vedenkäsittelylaitteet →

Miten pystyt hoitamaan prosessisi vedenkäsittelyn silloin kun vedentuotantoprosessia päivitetään? Vedenkäsittelylaitteemme varmistavat puhtaan veden saannin poikkeustilanteissa.

Mikrobiologian ja vesikemian laboratoriopalvelut

Mikrobiologian ja vesikemian laboratoriopalvelut →

Tarvitsetko kokonaisvaltaisen palvelun näytteenotosta analyyseihin ja tuloksien tulkintaan? Vesikemia ja mikrobiologia ovat vahvasti edustettuina osaamisessamme.

Koulutus

Koulutus →

Tahdotko tietää lisää veden kemiasta ja mikrobiologiasta? Järjestämme suosittuja Vesiseminaareja ja laitoskohtaisia vedenkäsittelykoulutuksia, joissa perehdytään juuri sinun laitoksesi erityiskysymyksiin.