Teollisuuden Veden 15-vuotisjuhlakiertueen päättäjäistilaisuus Vantaan Heurekassa

Kirjoittaja
Anna Björkqvist

4.11.2018 — Juhlavuotemme kunniaksi kierrämme ympäri Suomea. Kiertueemme on nyt loppusuoralla ja huipentuu juhlavaan päättäjäistilaisuuteen Tiedekeskus Heurekassa 14.12.2018. Tervetuloa mukaan!

Teollisuuden Veden 15-vuotista taivalta juhlittiin keväällä 2018 Espoossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä syksyllä Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Turussa ja viimeisimpänä Vaasassa ja Kajaanissa. Kiitos mielenkiintoisesta ajatustenvaihdosta kaikkiin kiertuepäiviin osallistuneille! Juhlatunnelmiin voi vielä palata katselemalla kiertuevideoitamme, jotka kuvasimme Tampereella 19.4.2018. Tässä linkit videoihin: Maija Vidqvistin esitelmä ja Anu Kettusen esitelmä.

Kiertueemme on nyt loppusuoralla ja huipentuu juhlavaan päättäjäistilaisuuteen Tiedekeskus Heurekassa. Alla tapahtumakutsu.


Tervetuloa Teollisuuden Veden 15-vuotisjuhlakiertueen viimeisille iltapäiväkahveille perjantaina 14.12.2018 klo 13-16 Heurekan auditorioon!

Jos et päässyt aiempiin tilaisuuksiimme, nyt on hyvä mahdollisuus korjata asia ja tulla tervehtimään meitä! Vaikka olisit jo kertaalleen osallistunutkin, tule kuuntelemaan miten esitykset ovat matkan varrella jalostuneet ja vielä kerran juhlistamaan Teollisuuden Vettä koko sen henkilökunnan kanssa!

Juhlakiertueella Teollisuuden Veden asiantuntijat esittelevät vedenkäsittelyalan uusia virtauksia sekä käänteisosmoosikalvotekniikan ja mikrobiologian keihäänkärkiosaamista

- klo 13.00-13.15 Teollisuuden Veden 15 tähänastista ja seuraavat 100 vuotta

- klo 13.30-14.15 Kalvotekniikan uudet mahdollisuudet vedenkäsittelyssä

  • Korkeapainekäänteisosmoosi
  • Käänteisosmoosi korkeissa lämpötiloissa
  • Hapenpoistokalvot
  • Vuokrattavat käänteisosmoosilaitteet ja ioninvaihtimet
  • Kysymyksiä ja keskustelua

- klo 14.30-15.15 Viljelystä riippumattomat mikrobiologiset mittausmenetelmät

  • Talousveden mikrobiologinen laatu
  • Legionellat vesikierroissa
  • Teollisuusprosessien mikrobit
  • Kysymyksiä ja keskustelua

- klo 15.30-16.00 Kahvia ja kakkua sekä vapaata keskustelua vedestä, vedenkäsittelystä ja mikrobiologiasta

Juhlimme Teollisuuden Vettä perjantaina 14.12.2018 klo 13-16 Heurekan auditoriossa, Tiedepuisto 1, Vantaa (pysäköintipaikka sijaitsee osoitteessa Kuninkaalantie 5, Vantaa). Heurekaan pääsee kätevästi kävellen Tikkurilan asemalta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun vuoksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sähköpostitse (). Vastaan mielelläni myös kysymyksiin juhlakiertueesta tai yleisemminkin Teollisuuden Vedestä. Kutsua saa levittää vapaasti.

Kahvien jälkeen olet tervetulleet mukaan, kun menemme nauttimaan mukilliset glögiä johonkin läheiseen ravintolaan!

Tapaamisiin Heurekassa,
Teollisuuden Veden puolesta,
Anna Björkqvist

Suosituimmat kirjoitukset

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

18.10.2016 — Teollisuuden Veden mikrobiologian asiantuntija Minna Pihlajakuja osallistui ”Recent Advances in Microbial Control, RAMC” -konferenssiin Kaliforniassa lokakuussa. Pyysimme Minnaa kertomaan konferenssin aiheista.

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

12.12.2016 — Kaukolämmön tuotantoon uutta tekniikkaa ensimmäistä kertaa Suomessa – Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä.

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

22.11.2016 — Haemme diplomityöntekijää työnimellä ”Teollisuusjätevesien kemiallinen käsittely – saostuskemikaalit ja annostelujen säätö”. Työssä paneudut eri kemikaalien toimintaan, niiden säätöön sekä tulevan ja lähtevän veden laadun seurantaan.

Huipputekniikkaa Intiassa

Huipputekniikkaa Intiassa

22.9.2016 — Hieno Intian matkaviikko on nyt ohi. Matka kuului Beam-projektissa (Business with Impact 2014-2019) Tekesin osittain rahoittamaan hankkeeseen mikrobiologisen mittauksien kehittämiseksi juomavedelle ja yhteyksien luomiseksi Intian ja Suomen vesiammattilaisten välille. Suomesta on mukana hankkeessa myös mm. Aalto-yliopisto.

Tämähän on kuin olympialaisissa!

Tämähän on kuin olympialaisissa!

15.6.2016 — Seminaarit ovat pitkään toimineet Teollisuuden Vedessä niinä huolettomina hetkinä käytännön projektien keskellä, että emme osaa olla ilman niitä.

Maailma ja vesi - Gazan vesitilanne on kestämätön

Maailma ja vesi - Gazan vesitilanne on kestämätön

15.5.2017 — Teollisuuden Veden kolme työntekijää opintomatkalla Palestiinassa. Miten pk-yritys voi olla kansainvälinen? Mitä sen pitää ymmärtää kansainvälisestä vedenkäsittelystä ja millaisia kysymyksiä tulee vastaan? Mitä osaamista maailmalla tarvitaan? Tämän artikkelin myötä pääset mukaan matkalle, joka ei ainakaan vähentänyt kysymyksiä ja jonka aikana veden arvostus kasvoi kohisten! Tervetuloa mukaan!