Haemme opinnäytetyöntekijää

3.1.2022 — Etsimme joukkoomme opinnäytetyöntekijää. Hakemuksesi tulee olla perillä viimeistään 31.1.2022.

Teollisuuden Vesi Oy on vedenkäsittelyn asiantuntijayritys. Toimintamme perustuu pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin, haluun etsiä kestäviä vedenkäsittelyratkaisuja sekä kykyyn uudistua ja oppia. 20 työntekijän asiantuntijatiimimme työskentelee laajasti eri liiketoiminta-alueilla Suomessa ja osin kansainvälisesti. Menestyksemme kulmakiviä ovat jatkuva oppiminen, joka käytännössä painottuu uusien vedenkäsittely- ja mittausmenetelmien kehittämiseen, pilotointiin ja soveltamiseen. Nyt etsimme joukkoomme

OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄÄ

aiheenaan erilaisten vedenkäsittelyssä käytettävien käänteisosmoosi- ja nanosuodatuskalvojen ominaisuudet ja soveltuvuus erilaisten vesien puhdistamiseen ja jakeiden erottamiseen. Aiheen tarkempi rajaus on neuvoteltavissa. Työ sisältää kokeellisen osuuden.

Toivomme opinnäytetyöntekijältämme kiinnostusta kehittyä vedenkäsittelyn ammattilaiseksi, kykyä luoda suhteita ja kärsivällisyyttä toimia pitkäjänteisesti. Olet utelias, mutta jaksat myös keskittyä. Näet haasteet ja työskentelet löytääksesi ratkaisut. Osaat kyseenalaistaa käytäntöjä. Kehityt ja kehität. Työkalut pysyvät kädessäsi ja myös käytännön työt onnistuvat.

Kokemus teollisesta tuotantoympäristöstä ja laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvän, rennon ja asiantuntevan työporukan, kattavat etätyömahdollisuudet, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä vedenkäsittelyn rautaiseksi ammattilaiseksi.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi, kokemuksistasi ja toiveistasi lopputyön sekä mahdollisen työpaikan suhteen. Mikä motivoi sinua? Mitä odotat työpaikaltasi? Millaisia vahvuuksia sinulla on? Mitä osaat ja mitä haluat osata?

Lähetä hakemus Anu Kettuselle sähköpostiin . Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 31.1.2022. Annamme lisätietoja myös puhelimitse, Anu Kettunen/040-511 2144 ja Nuutti Lehtikuja/050-321 9131.

Tervetuloa töihin,

Nuutti Lehtikuja, CEO

Suosituimmat kirjoitukset

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

18.10.2016 — Teollisuuden Veden mikrobiologian asiantuntija Minna Pihlajakuja osallistui ”Recent Advances in Microbial Control, RAMC” -konferenssiin Kaliforniassa lokakuussa. Pyysimme Minnaa kertomaan konferenssin aiheista.

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

12.12.2016 — Kaukolämmön tuotantoon uutta tekniikkaa ensimmäistä kertaa Suomessa – Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä.

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

22.11.2016 — Haemme diplomityöntekijää työnimellä ”Teollisuusjätevesien kemiallinen käsittely – saostuskemikaalit ja annostelujen säätö”. Työssä paneudut eri kemikaalien toimintaan, niiden säätöön sekä tulevan ja lähtevän veden laadun seurantaan.

Huipputekniikkaa Intiassa

Huipputekniikkaa Intiassa

22.9.2016 — Hieno Intian matkaviikko on nyt ohi. Matka kuului Beam-projektissa (Business with Impact 2014-2019) Tekesin osittain rahoittamaan hankkeeseen mikrobiologisen mittauksien kehittämiseksi juomavedelle ja yhteyksien luomiseksi Intian ja Suomen vesiammattilaisten välille. Suomesta on mukana hankkeessa myös mm. Aalto-yliopisto.

Tämähän on kuin olympialaisissa!

Tämähän on kuin olympialaisissa!

15.6.2016 — Seminaarit ovat pitkään toimineet Teollisuuden Vedessä niinä huolettomina hetkinä käytännön projektien keskellä, että emme osaa olla ilman niitä.

Maailma ja vesi - Gazan vesitilanne on kestämätön

Maailma ja vesi - Gazan vesitilanne on kestämätön

15.5.2017 — Teollisuuden Veden kolme työntekijää opintomatkalla Palestiinassa. Miten pk-yritys voi olla kansainvälinen? Mitä sen pitää ymmärtää kansainvälisestä vedenkäsittelystä ja millaisia kysymyksiä tulee vastaan? Mitä osaamista maailmalla tarvitaan? Tämän artikkelin myötä pääset mukaan matkalle, joka ei ainakaan vähentänyt kysymyksiä ja jonka aikana veden arvostus kasvoi kohisten! Tervetuloa mukaan!