Tule kehittämään vesiosaamista

Etsimme ajattelevia vesiasiantuntijoita

Tarjoamme työtä vedenkäsittelyn näköalapaikalta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ratkaisemaan käytännön ongelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tule kehittämään suomalaista vesiosaamista

Rakennamme toimenkuvat yksilöllisesti jokaisen työntekijän omien toiveiden ja vahvuuksien ympärille. Emme katso työn tekemisen aikaa tai paikkaa. Meillä voit tehdä etätyötä, työskennellä asiakkaan tiloissa tai Mäntsälässä toimistollamme, laboratoriossamme ja koehallillamme. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eteen teemme päivittäin töitä.

Lähetä avoin hakemus

Kiinnostaako työ vedenkäsittelyn ja mikrobiologian parissa? Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Minkälaisen ongelman haluaisit ratkaista? Mihin kysymykseen haluaisit perehtyä? Etsimme jatkuvasti joukkoomme ongelmanratkaisusta kiinnostuneita vedenkäsittelyn ammattilaisia tai alalle aikovia.
Lähetä hakemus

Tule tekemään lopputyö tai diplomityö

Haluaisitko tehdä lopputyön vedenkäsittelystä? Kerro meille opinnoistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Olemme ohjanneet useita vedenkäsittelyn opinnäytetöitä, joiden tekijät ovat jääneet meille asiantuntijoiksi.
Lähetä hakemus

Kesätyöhön 2017

Kesätyöhön 2017

Kaksi harjoittelijaa kesätöihin 2017

Tänä vuonna otamme kesätöihin kaksi harjoittelijaa, jotka ovat kiinnostuneita vedenkäsittelystä ja jotka opiskelevat vedenkäsittelyä sivuavaa alaa. Haemme erityisesti opintojen alkuvaiheen opiskelijoita, jotka haluavat kasvaa vedenkäsittelyn ammattilaisiksi.

Käytännön kokemusta

Kesätyössä meillä pääset tekemään käytännön vedenkäsittelytyötä laboratoriokokeista laitteiden käyttöön asiakkailla sekä avustamaan suunnitteluprojekteissa oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.
Hakemuksen, CV:n ja opintorekisteriotteen voit lähettää osoitteeseen . Lisätietoja antaa Maija Vidqvist, 040 503 1258.

Ota yhteyttä →