Tule kehittämään vesiosaamista

Etsimme ajattelevia vesiasiantuntijoita

Tarjoamme työtä vedenkäsittelyn näköalapaikalta. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ratkaisemaan käytännön ongelmia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tule kehittämään suomalaista vesiosaamista

Rakennamme toimenkuvat yksilöllisesti jokaisen työntekijän omien toiveiden ja vahvuuksien ympärille. Emme katso työn tekemisen aikaa tai paikkaa. Meillä voit tehdä etätyötä, työskennellä asiakkaan tiloissa tai Mäntsälässä toimistollamme, laboratoriossamme ja koehallillamme. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden eteen teemme päivittäin töitä.

Lähetä avoin hakemus

Kiinnostaako työ vedenkäsittelyn ja mikrobiologian parissa? Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Minkälaisen ongelman haluaisit ratkaista? Mihin kysymykseen haluaisit perehtyä? Etsimme jatkuvasti joukkoomme ongelmanratkaisusta kiinnostuneita vedenkäsittelyn ammattilaisia tai alalle aikovia.
Lähetä hakemus

Tule tekemään lopputyö tai diplomityö

Haluaisitko tehdä lopputyön vedenkäsittelystä? Kerro meille opinnoistasi, työkokemuksestasi ja tavoitteistasi. Olemme ohjanneet useita vedenkäsittelyn opinnäytetöitä, joiden tekijät ovat jääneet meille asiantuntijoiksi.
Lähetä hakemus

Lähetä avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus

Kesätöihin 2019 meille

Tänä kesänä näyttää siltä, että tilaa on yhdelle tai kahdelle aloittavalle asiantuntijalle. Jos olet kiinnostunut, miten vedenkäsittelyn asiantuntijayritys toimii ja kiinnostunut avustavista töistä toimistolla, asiakkailla, hallilla, laboratoriossa tai koejärjestelyissä, laita hakemus ja kerro opinnoistasi sekä kokemuksestasi, mikä sinua vedenkäsittelyssä kiinnostaa ja millaiseksi asiantuntijaksi haluat kasvaa. 

Hakemuksia odotellen. Laita hakemus osoitteeseen rekrytointi(at)teollisuudenvesi.fi.

Ystävällisesti,

Maija Vidqvist

Yhteystiedot →