SNCR-tekniikka

Vedenkäsittelyn lisäksi olemme erikoistuneet savukaasujen typenoksidipäästöjen vähentämiseen SNCR-menetelmällä (Selective Non-Catalytic Reduction).

Tunnemme polttoaineet, polttotekniikan, kattilatyypit, savukaasunkäsittelyn tekniikat sekä savukaasulauhteen käsittelyn. SNCR-tekniikalla voidaan vähentää typenoksidipäästöjä korkeassa lämpötilassa pelkistämällä ne savukaasujen joukkoon ruiskutettavan ammoniakin tai urean kanssa.

Siirrettävällä laitteistolla määritämme, miten paljon typenoksidipäästöjä voidaan vähentää SNCR-tekniikalla ja miten paljon menetelmän käyttö nostaa käyttökustannuksia tai millainen riski on reagoimatta jääneestä ammoniakista. Kokeiden perusteella pystymme määrittämään tarvittavat suutinpaikat varsinaiselle järjestelmälle sekä suunnittelemaan sen säätöjärjestelmän.

Kanteleen Voima Oy hyödynsi SNCR-menetelmää

Kysy lisää SNCR-tekniikasta

Palvelut

Pilot- ja laboratoriokokeet

Teemme suunnittelutöiden yhteydessä tai erillisinä hankkeina pilot- ja laboratoriomittakaavan kokeita vedenkäsittelyjärjestelmien toiminnan varmistamiseksi.

Käyttö- ja huoltopalvelut

Autamme laitteiden suunnittelussa, käytössä ja huollossa. Teemme vesilaitosten pienet tarpeelliset huoltotyöt tai otamme vastuullemme koko laitoksen käytön ja huollon.

Vesiprosessien suunnitteluprojektit

Suunnittelemme ja mitoitamme vedenkäsittelyjärjestelmiä. Varmennamme suunnittelussa käytettävät arvot laboratoriomittakaavan kokeilla, mikä vähentää toteutuksen aikaisia riskejä.

Vesikemian laboratorio

Meillä on kattava valikoima näytteenotto- ja mittalaitteita käytettäviksi tehdasprosessien vertailumittauksiin ja toiminnan varmistamiseen.

Vuokrattavat vedenkäsittelylaitteet

Vuokralaitteillamme saat varmistettua puhtaan veden saannin poikkeustilanteissa.

Prosessien mikrobiologia

Selvitämme vesi- ja prosessiympäristöjen mikrobistoa jotta sitä voitaisiin hallita.

Mikrobiologian laboratorio

Mittaamme mikrobeja viljelystä riippumattomilla DNA-pohjaisilla menetelmillä.

SNCR-tekniikka

Vedenkäsittelyn lisäksi olemme erikoistuneet savukaasujen typenoksidipäästöjen vähentämiseen SNCR-menetelmällä (Selective Non-Catalytic Reduction).

Koulutukset ja seminaarit

Järjestämme suosittuja Vesiseminaareja ja laitoskohtaisia vedenkäsittelykoulutuksia, joissa perehdytään juuri sinun laitoksesi erityiskysymyksiin.