Vedenkäsittelysi on hyvissä käsissä

Palvelemme sinua kaikissa vedenkäsittelyasioissa

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua laitteiden huoltoon, käyttöön tai ongelmatilanteisiin, kun vettä ei ole riittävästi, kun putkistossa esiintyy korroosiota tai likaantumista tai kun kiristyvät ympäristövelvoitteet eivät täyty. Autamme mielellämme.

Pilot- ja laboratoriokokeet

Pilot- ja laboratoriokokeet →

Teemme suunnittelutöiden yhteydessä tai erillisinä hankkeina pilot- ja laboratoriomittakaavan kokeita vedenkäsittelyjärjestelmien toiminnan varmistamiseksi.

Käyttö- ja huoltopalvelut

Käyttö- ja huoltopalvelut →

Autamme laitteiden suunnittelussa, käytössä ja huollossa. Teemme vesilaitosten pienet tarpeelliset huoltotyöt tai otamme vastuullemme koko laitoksen käytön ja huollon.

Vesiprosessien suunnitteluprojektit

Vesiprosessien suunnitteluprojektit →

Suunnittelemme ja mitoitamme vedenkäsittelyjärjestelmiä. Varmennamme suunnittelussa käytettävät arvot laboratoriomittakaavan kokeilla, mikä vähentää toteutuksen aikaisia riskejä.

Vesikemian laboratorio

Vesikemian laboratorio →

Meillä on kattava valikoima näytteenotto- ja mittalaitteita käytettäviksi tehdasprosessien vertailumittauksiin ja toiminnan varmistamiseen.

Vuokrattavat vedenkäsittelylaitteet

Vuokrattavat vedenkäsittelylaitteet →

Vuokralaitteillamme saat varmistettua puhtaan veden saannin poikkeustilanteissa.

Prosessien mikrobiologia

Prosessien mikrobiologia →

Selvitämme vesi- ja prosessiympäristöjen mikrobistoa jotta sitä voitaisiin hallita.

Mikrobiologian laboratorio

Mikrobiologian laboratorio →

Mittaamme mikrobeja viljelystä riippumattomilla DNA-pohjaisilla menetelmillä.

SNCR-tekniikka

SNCR-tekniikka →

Vedenkäsittelyn lisäksi olemme erikoistuneet savukaasujen typenoksidipäästöjen vähentämiseen SNCR-menetelmällä (Selective Non-Catalytic Reduction).

Koulutukset ja seminaarit

Koulutukset ja seminaarit →

Järjestämme suosittuja Vesiseminaareja ja laitoskohtaisia vedenkäsittelykoulutuksia, joissa perehdytään juuri sinun laitoksesi erityiskysymyksiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kerro meille kysymyksesi vedenkäsittelystä tai mikrobiologiasta tai tilaa meiltä pilotointi tai vuokralaite. Vastaamme pian ja tulemme mielellämme myös käymään, jotta näemme laitoksesi prosessin ja voimme keskustella tavoitteista tarkemmin.