Vedenkäsittelysi on hyvissä käsissä

Palvelemme sinua kaikissa vedenkäsittelyasioissa

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua laitteiden huoltoon, käyttöön tai ongelmatilanteisiin, kun vettä ei ole riittävästi, kun putkistossa esiintyy korroosiota tai likaantumista tai kun kiristyvät ympäristövelvoitteet eivät täyty. Autamme mielellämme.

Pilotointi ja koejärjestelyt

Pilotointi ja koejärjestelyt →

Tarvitsetko kokeita tai selvityksen esimerkiksi vedenkäsittelyyn liittyen? Teemme pilot- ja laboratoriomittakaavan kokeita suunnittelutöiden yhteydessä tai erillisinä hankkeina.

Käyttö- ja huoltopalvelut

Käyttö- ja huoltopalvelut →

Autamme vedenkäsittelyprosessien suunnittelussa, käytössä ja huollossa. Teemme prosessien pienet tarpeelliset huoltotyöt tai otamme vastuullemme koko vedenkäsittelyprosessin käytön ja huollon.

Vedenkäsittelyn suunnittelu, kehittäminen ja toteutus

Vedenkäsittelyn suunnittelu, kehittäminen ja toteutus →

Tarvitsetko apua vedenkäsittelyn suunnittelussa ja toteutuksessa? Olemme käytettävissäsi jokaisessa vedenkäsittelyn suunnittelu- ja toteutusvaiheessa alusta loppuun, oli sitten kyseessä uuden, kokeellisen tai olemassa olevan vedenkäsittelyn kehittäminen. Palvelemme kaikkia toimialoja Suomessa ja kansainvälisesti.

Mittalaitteet

Mittalaitteet →

Meillä on kattava valikoima näytteenotto- ja mittalaitteita prosessien kemialliseen ja mikrobiologiseen seurantaan.

Prosessien mikrobiologia ja vesikemia

Prosessien mikrobiologia ja vesikemia →

Asiantuntijamme auttavat kaikissa prosessien mikrobiologian ja vesikemian haasteissa.

Vedenkäsittelylaitteet

Vedenkäsittelylaitteet →

Vedenkäsittelylaitteillamme saat varmistettua puhtaan veden saannin poikkeustilanteissa.

Mikrobiologian ja vesikemian laboratoriopalvelut

Mikrobiologian ja vesikemian laboratoriopalvelut →

Palvelemme kokonaisvaltaisesti näytteenotosta kenttä- ja laboratoriomittauksiin ja edelleen tulosten tulkitaan ja tarvittaessa toimitamme näytteet alihankkijoille erikoismittauksiin. Laaja näytteenotto ja tulosten tulkinta on usein tärkeää prosessiongelmien selvittämisessä.

Koulutus

Koulutus →

Järjestämme suosittuja Vesiseminaareja ja laitoskohtaisia vedenkäsittelykoulutuksia, joissa perehdytään juuri sinun laitoksesi erityiskysymyksiin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kerro meille kysymyksesi vedenkäsittelystä tai mikrobiologiasta tai tilaa meiltä pilotointi tai vuokralaite. Vastaamme pian ja tulemme mielellämme myös käymään, jotta näemme laitoksesi prosessin ja voimme keskustella tavoitteista tarkemmin.