Teollisuuden Veden 15-vuotisjuhlakiertueen päättäjäistilaisuus Vantaan Heurekassa

Author
Anna Björkqvist

4.11.2018 — Juhlavuotemme kunniaksi kierrämme ympäri Suomea. Kiertueemme on nyt loppusuoralla ja huipentuu juhlavaan päättäjäistilaisuuteen Tiedekeskus Heurekassa 14.12.2018. Tervetuloa mukaan!

Teollisuuden Veden 15-vuotista taivalta juhlittiin keväällä 2018 Espoossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä syksyllä Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Turussa ja viimeisimpänä Vaasassa ja Kajaanissa. Kiitos mielenkiintoisesta ajatustenvaihdosta kaikkiin kiertuepäiviin osallistuneille! Juhlatunnelmiin voi vielä palata katselemalla kiertuevideoitamme, jotka kuvasimme Tampereella 19.4.2018. Tässä linkit videoihin: Maija Vidqvistin esitelmä ja Anu Kettusen esitelmä.

Kiertueemme on nyt loppusuoralla ja huipentuu juhlavaan päättäjäistilaisuuteen Tiedekeskus Heurekassa. Alla tapahtumakutsu.


Tervetuloa Teollisuuden Veden 15-vuotisjuhlakiertueen viimeisille iltapäiväkahveille perjantaina 14.12.2018 klo 13-16 Heurekan auditorioon!

Jos et päässyt aiempiin tilaisuuksiimme, nyt on hyvä mahdollisuus korjata asia ja tulla tervehtimään meitä! Vaikka olisit jo kertaalleen osallistunutkin, tule kuuntelemaan miten esitykset ovat matkan varrella jalostuneet ja vielä kerran juhlistamaan Teollisuuden Vettä koko sen henkilökunnan kanssa!

Juhlakiertueella Teollisuuden Veden asiantuntijat esittelevät vedenkäsittelyalan uusia virtauksia sekä käänteisosmoosikalvotekniikan ja mikrobiologian keihäänkärkiosaamista

- klo 13.00-13.15 Teollisuuden Veden 15 tähänastista ja seuraavat 100 vuotta

- klo 13.30-14.15 Kalvotekniikan uudet mahdollisuudet vedenkäsittelyssä

  • Korkeapainekäänteisosmoosi
  • Käänteisosmoosi korkeissa lämpötiloissa
  • Hapenpoistokalvot
  • Vuokrattavat käänteisosmoosilaitteet ja ioninvaihtimet
  • Kysymyksiä ja keskustelua

- klo 14.30-15.15 Viljelystä riippumattomat mikrobiologiset mittausmenetelmät

  • Talousveden mikrobiologinen laatu
  • Legionellat vesikierroissa
  • Teollisuusprosessien mikrobit
  • Kysymyksiä ja keskustelua

- klo 15.30-16.00 Kahvia ja kakkua sekä vapaata keskustelua vedestä, vedenkäsittelystä ja mikrobiologiasta

Juhlimme Teollisuuden Vettä perjantaina 14.12.2018 klo 13-16 Heurekan auditoriossa, Tiedepuisto 1, Vantaa (pysäköintipaikka sijaitsee osoitteessa Kuninkaalantie 5, Vantaa). Heurekaan pääsee kätevästi kävellen Tikkurilan asemalta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun vuoksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan sähköpostitse (). Vastaan mielelläni myös kysymyksiin juhlakiertueesta tai yleisemminkin Teollisuuden Vedestä. Kutsua saa levittää vapaasti.

Kahvien jälkeen olet tervetulleet mukaan, kun menemme nauttimaan mukilliset glögiä johonkin läheiseen ravintolaan!

Tapaamisiin Heurekassa,
Teollisuuden Veden puolesta,
Anna Björkqvist

Most popular articles

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

Mikrobiologin kuulumiset Kaliforniasta

18.10.2016 — Teollisuuden Veden mikrobiologian asiantuntija Minna Pihlajakuja osallistui ”Recent Advances in Microbial Control, RAMC” -konferenssiin Kaliforniassa lokakuussa. Pyysimme Minnaa kertomaan konferenssin aiheista.

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä

12.12.2016 — Kaukolämmön tuotantoon uutta tekniikkaa ensimmäistä kertaa Suomessa – Hyvinkään Lämpövoima ja Teollisuuden Vesi ovat edelläkävijöitä.

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

Haluatko vedenkäsittelyn asiantuntijaksi vesikemistiksi?

22.11.2016 — Haemme diplomityöntekijää työnimellä ”Teollisuusjätevesien kemiallinen käsittely – saostuskemikaalit ja annostelujen säätö”. Työssä paneudut eri kemikaalien toimintaan, niiden säätöön sekä tulevan ja lähtevän veden laadun seurantaan.

Top expertise in India

Top expertise in India

22.9.2016 — Hieno Intian matkaviikko on nyt ohi. Matka kuului Beam-projektissa (Business with Impact 2014-2019) Tekesin osittain rahoittamaan hankkeeseen mikrobiologisen mittauksien kehittämiseksi juomavedelle ja yhteyksien luomiseksi Intian ja Suomen vesiammattilaisten välille. Suomesta on mukana hankkeessa myös mm. Aalto-yliopisto.

Tämähän on kuin olympialaisissa!

Tämähän on kuin olympialaisissa!

15.6.2016 — Seminaarit ovat pitkään toimineet Teollisuuden Vedessä niinä huolettomina hetkinä käytännön projektien keskellä, että emme osaa olla ilman niitä.

Water globally - Intolerable situation in Gaza

Water globally - Intolerable situation in Gaza

15.5.2017 — Industrial Water on excursion in Palestine: How is it possible for a small company to become international? What is essential to understand on global aspects of water treatment? Which questions should be answered? What expertise is needed? Please join us to the journey which rather increased than decreased the number of unanswered questions and made us highly appreciate clean water! Welcome!